Fritstående løvefodskar

Remaljerings-selskabet renoverer de flotte, gamle støbejernskar med løvefødder. Hvis du er heldig, kan du finde et løvefodskar i ældre boliger, der ikke er blevet renoveret – og en hel del steder som vandtrug ude på markerne. Mange løvefodskar kommer også på markedet, netop når gamle bygninger får moderniseret badeværelset.

Remaljering af fritstående løvefodskar

Du leverer karrene hjem til vores værksted, hvor de bliver sandblæst, repareret og remaljeret. Karret fremstår herefter som nyt, dog med den fine detalje at man stadig kan se de gamle stempler og støbefejl, så de fremstår som da de først blev produceret.

​Skal du renovere badeværelse, giver et støbejernskar prikken over iét og sætter en særlig stemning. I ældre boliger understreger de den klassiske stil, og i det moderne hjem kan di give et personligt pift. Fritstående løvefodskar har altid været indbegrebet af luksus, og de flotte støbejernskar giver stadig en ekstra følelse af hverdagsluksus. Et varmt bad er afslappende og afstressende. De fleste oplever at de sover bedre efter et varmt bad. Du kan også tilsætte duftolier og badesalt for at få din helt egen hjemmespa. De fleste børn holder også meget af at bade i badekar, hvor der er god plads til mange badeænder. Husk dog at børn under 6 år altid skal overvåges i badekarret

Renovering af eksisterende støbejernskar

Glad familie har solgt huset med en tilstandsrapport

Forlæng levetiden

Et klassisk badekar i støbejern er ikke bare et hvilket som helst badekar, men en stor del af dit badeværelses udtryk. Løvefodskarrene har lang levetid, og badekaret kan i sig selv nærmest ikke slides op. Selve emaljen kan dog blive slidt, skrammet og gulnet. Mange ældre badekar vil også have større eller mindre slagskader, hvor buler og småskrammer ses i emaljen. Det er hverken særlig pænt at se på eller særlig hygiejnisk. Den skrammede og matte overflade kan være svær at rengøre ordentlig for kalk og sæbe. Derfor kan bakterier nemmere gemme sig, især hvis der også er ridser og skarpe kanter fra slagskader.

Remaljering er en bæredygtig løsning

Er du allerede så heldig at have et fritstående løvefodskar i din eje, er det stort set altid billigere at få det renoveret end at installere et nyt. Ved udskiftning vil der altid være en del VVS-arbejde i form at installering og rørtilpasning- måske skal der også udskiftes eller tilpasses fliser. Selvom resten af badeværelset måske trænger til en modernisering vil løvefodskarret passe ind i de fleste indretninger og nemt kunne blive stående.

Har du altid drømt om et fritstående badekar, så kontakt os i dag.

Sådan vedligeholder du emalje og remaljerede støbejernskar

Emaljebadekar mister ofte glansen fordi der bliver brugt for skrappe rengøringsmidler. Har du et gammelt emaljebadekar, skal du undgå at bruge syreholdige rengøringsmidler på emaljen. Vask hellere badekarret jævnligt og tør det af efter hver brug for at undgå kalkaflejringer, der gør emaljeoverfladen mat. Remaljerede badekar er mere slidstærke, men skrappe,syreholdige rengøringsprodukter kan dog også mattere overfladen, så du mister den flotte, skinnende overflade. Almindelig, daglig rengøring bør holde dit remaljerede badekar flot. Bor du i et område med meget kalk i vandet er det særlig vigtigt at rengøre badekarret ofte. Uanset bør badekarret tørres af efter brug.

Vi dækker hele Danmark

Garanti på dit køb

Rådgivning gennem hele processen

Relevant information

Sådan remaljerer vi

Remaljeringsselskabet arbejder ved kemisk at svejse en polyurethan-belægning på overfladen, der skal repareres. Overfladen bliver slidstærk og vandtæt og vi kan lægge ny belægning på gamle støbejernskar,moderne badekar, håndvaske, fliser og andet interiør i badeværelser – og meget mere.

Er du interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere omkring vores støbejernskar. Vi giver gerne et tilbud til din konkrete situation, så du har noget at forholde dig til. Det kan dog nogle gange være svært at komme med en præcis aftale over telefonen, da det afhænger meget af skadernes omfang. Du kan dog hjælpe med at gøre opgaven nemmere for os. Hvis du tager et par gode billeder af skadernes omfang på dit gulvafløb, som du vedhæfter i en mail plus dit postnr., så kan vi hurtigere komme med et konkret tilbud til dig.