Remaljering

​Kært barn har mange navne: Remaljering, reemaljering eller re-emaljering. Hos Remaljerings-Selskabet har vi taget den mundrette løsning til os og foretager remaljering. Og hvad er remaljering så? Det er en metode til at kemisk svejse en polyurethan-belægning på skadede overflader, så de fremstår som nye igen. Vi kan remaljere en lang række overflader i bl.a. keramik, emalje, plastik og porcelæn.

Hvad er remaljering?

Hvad er polyurethan, overvejer du måske? Det er en fællesbetegensler for celleplastmateriale, der indeholder urethanbindinger. Det er en hærdeplast med meget brede anvendelsesområde, og kan fremstilles med store variationer i stivhed og fylde alt efter formål. Polyurethan er meget stabil og der er ikke fare for migration af skadelige stoffer ved normal anvendelse. Polyurethan er stærkt og holdbart med høj glans, så badekar og andet interiør fremstår med den oprindelige glans og er nemt at holde. Overfladen er vandtæt, slagfast og meget slidstærk. Remaljering kan udføres i stort set alle farver, og kan matches til en meget nær farvenuance, så skaderne bliver usynlige.

Hvorfor vælge remaljering?

Glad familie har solgt huset med en tilstandsrapport

Hvor bruges remaljering?

Remaljering bruges til reparation af skadede og slidte overflader i badeværelsesinteriøret, som håndvaske og fliser.

​Vi kan også reparere vinduer og døre af plast og aluminium, så skader bliver næsten usynlige igen. Remaljerings-Selskabet tilbyder også tætning af gulvafløb. Det kan bruges både i private boliger, institutioner, hoteller og restaurationer og i erhvervsbygninger. Vi har været på spændende opgaver mange steder, og arbejder gerne med bolig- og lejerforeninger om en større, samlet løsning.​​

Lang holdbardhed

Vi bruger vores egen unikke primer, eller grunder, der sørger for at polyurethanen hæfter til underlaget. Uden primeren og vores grundige forarbejde, der sørger for at polyurethanen klæber til underlaget, ville belægningen løsne sig igen inden for kort tid. Vi ser en del kunder, der forsøger sig med gør det selv-løsninger, der er flotte i kort tid indtil belægning begynder at skalle af igen – netop fordi der ikke foretages det nødvendige grundarbejde eller primes.

Vores remaljering har vist sig at have en vedhæftningsevne på op til 75 år under laboratorietests. Derfor er vi heller ikke bekymrede for at give garanti på vores arbejde. Vi har udført remaljeringsopgaver for bl.a. hoteller, der med stort slid og høj rengøringsfrekvens virkelig må siges at være en af de ultimate tests for remaljeringens holdbarhed. Med stolthed kan vi konstatere at de remaljerede fliser i brusenicherne er lige så flotte efter 25 års brug.

Hvorfor vælge remaljering?

Der er mange gode grunde til at vælge remaljering. Med remaljering slipper du for at skulle udskifte et helt badeværelsesinteriør og lave en gennemgående renovering. Badeværelset er et af de dyreste områder at renovere i huset og meget tidskrævende. Ofte fungerer badeværelset fint, men er blot slidt eller umoderne.

Med remaljering kan du få opdateret badeværelset hurtigt og langt billigere, end hvad det koster at renovere hele badeværelset eller udskifte håndvask eller badekar. Du slipper også for at leve med støj, snavs og rod i ugevis mens renoveringen pågår, og skal ikke undvære dit badeværelse.

Skal du remaljere andre områder, er det de samme fordele der gør sig gældende; du slipper for at udskifte hele elementer på grund af en mindre skade, der primært er kosmetisk. Miljømæssigt kan det også være en fordel at genbruge og opfriske elementer frem for at udskifte dem.

Vi dækker hele Danmark

Garanti på dit køb

Rådgivning gennem hele processen

Relevant information

Hvad er forskellen på emaljering og remaljering?

Remaljeringen udføres med poly-urethan, mens emaljering foretages med emaljepulver af kiselsand eller glasstøv og metaloxider.

Det vil sige at remaljeringen er en kemisk proces. Derimod foregår emaljeringen ved at glaspulveret opvarmes tild et smelter til en hård glasagtig overflade og er smeltet fast til underlaget. Derfor kan ægte emaljering også kun udføres med specielle emaljeovne, der kan varme emnerne op til 900 grader, hvor emaljeringspulveret smelter fast til metalunderlaget. Det betyder også at det ikke kan lade sig gøre at emaljere store genstande som støbejernsbadekar på stedet. Emaljering bruges primært til smykker som såkaldt guldsmede-emaljering, i hjemmets hvidevarer og i industriel brug. En såkaldt kold-emaljering er en almindelig lak eller epoxy-behandling.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi remaljerer en lang række overflader :

  • Keramik
  • Emalje
  • Glasfiber
  • Plastik
  • Porcelæn
  • Marmor
  • Granit
  • Andre emaljerede, keramiske, eller kunststofoverflader

Er du interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere omkring vores remaljeringsløsninger. Vi giver gerne et tilbud til din konkrete situation, så du har noget at forholde dig til. Det kan dog nogle gange være svært at komme med en præcis aftale over telefonen, da det afhænger meget af skadernes omfang. Du kan dog hjælpe med at gøre opgaven nemmere for os. Hvis du tager et par gode billeder af skadernes omfang på dit gulvafløb, som du vedhæfter i en mail plus dit postnr., så kan vi hurtigere komme med et konkret tilbud til dig.