Indfarvning af fliser

Er dine fliser udgået af produktion?
Remaljerings Selskabet Danmark kan i mange tilfælde, indfarve en vilkårlig flise, så den ligner de øvrige i badeværelset.​

Bevar et unikt look på dit badeværelse

Badeværelser af ældre dato kan være enormt flotte og charmerende, og en del af charmen skyldes også, at de er unikke. Ofte er de dog så unikke, at en mindre renovering af badeværelset pludselig kan betyde, at du skal renovere hele dit badeværelse, fordi fliserne er udgået af produktion. Men ikke hos Remaljerings Selskabet Danmark! Vi udfører indfarvning af fliser, så de kommer til at ligne de unikke fliser, der hænger på væggene hjemme hos dig.

Du behøver ikke at skifte alle dine fliser ud!

Glad familie har solgt huset med en tilstandsrapport

Afvigelser i udseende

Hvis du for eksempel har fået lavet gulvvarme eller fået repareret et vandrør på dit badeværelse, kan det have været nødvendigt at hugge nogle enkelte fliser op, som derved er gået itu. Her kan du risikere, at dine fliser er udgået af produktion, så de nye fliser afviger markant i udseende fra dem, du allerede har på væggene.

Reducer dine renoveringsomkostninger

En murer kan nedlægge nogle fliser i samme størrelse og struktur, som dem du har hængende på væggene i dit hjem. Herefter indfarver Remaljerings Selskabet Danmark fliserne, så de også kommer til at ligne de øvrige fliser i dit hjem. Du behøver derfor ikke at udskifte alle dine fliser, hvilket reducerer dine renoveringsomkostninger gevaldigt.

Hav glæde af dit badeværelse i flere år

Når du bruger indfarvning af fliser, kan du have glæde af dit badeværelse i længere tid end du ellers ville. Ved blot at udskifte de nødvendige fliser med indfarvede fliser, undgår du nemlig at skulle renovere hele dit badeværelse, blot for et par enkelte fliser. På den måde sparer du både penge og du kan få lov til at beholde dit gamle charmerende badeværelse med sit helt unikke udtryk.​

Vi dækker hele Danmark

Garanti på dit køb

Rådgivning gennem hele processen

Relevant information

5 års garanti

Hos Remaljerings Selskabet Danmark får du minimum 5 års garanti på alt det arbejde, vi udfører. Når du får foretaget indfarvning af fliser er det naturligvis ingen undtagelse. Vi lover, at du får flotte resultater, når du vælger at få foretaget fliseindfarvning hos os. Vi matcher dine fliser, så du ikke kan se forskel på de gamle og de indfarvede fliser.
Indfarvning af fliser har en langtidsvirkende og holdbar effekt. Det vil sige, at de indfarvede fliser også matcher de øvrige fliser i dit badeværelse efter flere år med daglig brug og slid.

Er du interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere omkring vores fliseindfarvning. Vi giver gerne et tilbud til din konkrete situation, så du har noget at forholde dig til. Det kan dog nogle gange være svært at komme med en præcis aftale over telefonen, da det afhænger meget af skadernes omfang. Du kan dog hjælpe med at gøre opgaven nemmere for os. Hvis du tager et par gode billeder af skadernes omfang på dit gulvafløb, som du vedhæfter i en mail plus dit postnr., så kan vi hurtigere komme med et konkret tilbud til dig.