Reparation af kosmetiske skader af vinduer og døre

Hos Remaljerings Selskabet står vi altid klar til at reparere! Hvis du har skader, som er et resultat af slid over længere tids brug eller et uheld, så vil vi gerne se nærmere på det.

Er din dør eller vindue blevet beskadiget ved f.eks. indbrud?

Så er hjælpen nær at hente. Hos Remaljerings Selskabet står vi altid klar til at reparere! Hvis du har skader, som er et resultat af slid over længere tids brug eller et uheld, så vil vi gerne se nærmere på det. Vi kommer ud og fjerner dine mærker, så du får en dør eller et vindue, der er næsten så god som ny.

​Ved funktionelle skader skal en tømrer kontaktes.

Reparation af vinduer og døre ved indbrud

Glad familie har solgt huset med en tilstandsrapport

Skader efter indbrud

Har du uheldigvis været udsat for indbrud i privaten, sommerhuset eller et helt tredje sted? – og er dine vinduer og døre efterladt med skader? Så er det netop her, at vores hjælp bliver din foretrukne.

Efter et indbrud findes der ofte mærker og skader fra værktøj. Det kan for mange lyde dyrt, desværre. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være. Faktisk er det ikke altid en udskiftning af dør eller vinduer, der er den rette løsning. Hvis din dørkarm eller vinduesåbning er blevet beskadiget, så kan vi hurtigt få det ordnet. Vi tager os af små skader og ridser på overfladen, og det gælder både for vinduer i plast eller aluminium. Hvis du vælger at kontakte os, så er det en stor fordel, at du beskriver din skade ret præcist, så vi kan hjælpe dig hurtigt og mest effektivt.

Dine forsikringsvilkår

Hvis du har været udsat for et indbrud eller en ulykke, så skal du altid tage kontakt til dit forsikringsselskab og undersøge, hvordan du er dækket. Hvis skader på vinduer og døre er en del af din indbo- eller boligforsikring, kan du få beløbet refunderet hos dit forsikringsselskab.

Husk billeder

Hvis du står i en forsikringssag, bør du altid tage et klart billede af den skade, som du har fået. Hvis du har taget et billede af skaden, må du meget gerne sende billedet videre til os, så vi er klar over, hvordan vi kan hjælpe bedst muligt. Dette er med til at spare tid for os og sikrer dig et godt slutresultat, således at vi alle er tilfredse. 

Vi dækker hele Danmark

Garanti på dit køb

Rådgivning gennem hele processen

Relevant information

Hør hvad vi kan gøre for dig

Står du med et beskadiget vindue eller en ridset dørkarm, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og give et bud på, hvordan vi kan reparere dit vindue eller din dør.

Du kan ringe på telefon: 70 12 22 70 eller sende en mail til mail@rs-d.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!