Renovering af gulvafløb

Utætte gulvafløb?…K3’ere?
Ca. 60% af alle fugtskader forårsages af utætte gulvafløb. Vi tætner gulvafløb og cementoverstøbninger, også forebyggende, med vor typegodkendte metode – Renotæt™.

Tætning af gulvafløb – undgå utætte afløb

​Vand kan gøre store skader i dit hjem, hvis det ikke bliver håndteret ordentligt. En af de store syndere, når det angår fugtskader i hjemmet er utætte gulvafløb. Det er meget vigtigt, at du har et velfungerende afløbssystem i badeværelset, hvis du vil undgå fugt. Det anslås, at op imod 60% af alle fugtskader forårsages af utætte gulvafløb. Hos Remaljerings Selskabet Danmark tilbyder vi renovering af gulvafløb, så du igen får et velfungerende afløbssystem. Med vores metode Renotæt™ får du en afløbsrenovering, der både er i høj kvalitet, hurtigt at foretage og økonomisk, da gulvet ikke skal ophugges. Du kan læse mere omkring vores renovering af gulvafløb herunder, og hvis du er interesseret i at få et tilbud på din opgave, så kan du altid kontakte os på telefon 70 12 22 70 eller sende en mail til mail@rs-d.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig

Læs mere om Renotæt

Glad familie har solgt huset med en tilstandsrapport

Effektiv renovering af gulvafløb

Du bør altid være opmærksom på, om der er kommet skader på dit gulvafløb, da det kan medføre alvorlige konsekvenser. Nogle af de meste almindelige årsager til utætheder, som vi oplever, er revner mellem forhøjningsringen/-risten og afløbsskålen, betonoverstøbning eller uafproppede indløbsstudser. Hos Remaljerings Selskabet Danmark kan vi håndtere langt de fleste typer af utætheder i gulvafløbet, og med vores Renotæt™ løsning får du altid en fordelagtig aftale.

SITAC Typegodkendt

Renotæt™ er testet af statens provnings- og forskningsanstalt i Sverige, og det er i den forbindelse blevet typegodkendt af SITAC. Dette er en forkortelse for Swedish Institute for Technical Approval in Construction, der uddeler certificeringer til arbejdsområder indenfor bygning-, installation- og anlægsarbejde. Metoden bruges i tilfælde af opståede vandskader eller som forebyggelse heraf. Denne services udføres for de fleste forsikringsselskaber i Danmark samt for private og boligselskaber.

Fixer problemet fra indersiden

Modsat traditionelle afløbsrenoveringer tager Renotæt™ udgangspunkt i at fixe problemet fra indersiden af gulvafløbet. Det betyder, at der ikke skal ophugges klinker for at nå ind til utæthederne, hvilket nedsætter omkostningerne for reparationen betydeligt. Det er specielt en relevant metode, hvis du har nogle specielle klinker på badeværelset, der kan være svære at udskifte. Derudover indskrænkes din reparationstid, så du kan forvente, at dit afløb er klar efter blot én dag. Dette afhænger dog af skadernes omfang på badeværelset. Vi sørger altid for et godt resultat først og fremmest

Vi dækker hele Danmark

Garanti på dit køb

Rådgivning gennem hele processen

Relevant information

Autoriseret kloakmester

Du kan trygt overlade renoveringsarbejdet af dit gulvafløb til os. Vi er autoriserede kloakmester samt godkendt som kompetent virksomhed til at udføre reparationer på gulvafløb. Vi har en lang erfaring med forskellige remaljeringsopgaver, og vi bruger altid denne erfaring i vores arbejde. Vi kommer altid ud med en vogn, hvor vi har det meste udstyr med. Det er dog altid rart at få brugbare informationer omkring afløbets mål og omfang, så vi har de bedste forudsætninger for at få det rigtige udstyr med. Det betyder, at du får en hurtig og økonomisk løsning med et resultat i top kvalitet.

Få 15 års garanti på gulvafløb

Ved vores afløbsrenovationer tilbyder vi 15 års garanti, så du kan få glæde af et velfungerende afløb i mange år fremefter. Dette er din sikkerhed for, at vi leverer et stykke arbejde, som du kan være godt tilfreds med. Vi giver gerne et tilbud, så du har noget at forholde dig til.

Er du interesseret i at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere omkring vores gulvafløbsrenovering. Vi giver gerne et tilbud til din konkrete situation, så du har noget at forholde dig til. Det kan dog nogle gange være svært at komme med en præcis aftale over telefonen, da det afhænger meget af skadernes omfang. Du kan dog hjælpe med at gøre opgaven nemmere for os. Hvis du tager et par gode billeder af skadernes omfang på dit gulvafløb, som du vedhæfter i en mail plus dit postnr., så kan vi hurtigere komme med et konkret tilbud til dig.